Selecteer een pagina

Leeftips voor partners

Het leven van partners zit vol uitdagingen

Het leven is vallen en opstaan. Er gebeuren nu eenmaal dingen in ons leven die ons enorm raken. Maar we maken het onszelf en anderen ook wel heel erg moeilijk. Onnodig! Daarom deze leestips zodat je leven wel makkelijk en leuk is.  Dus aan de slag!

Om je te supporten maak ik het hele jaar door een lijst met allerlei tips. Scroll er door heen en pik mee wat je aanspreekt. En heb je vragen; aarzel niet: mail met op corinne@eyeco.nl of app me op: 06 – 57 57 38 82.

Wil je nog meer tips volg me dan op: Op Instagram kun je nog meer tips vinden.

Leeftips voor partners

Jezelf verwijten

Jezelf verwijten

Had ik niet, moest ik niet. Je bent zover als je bent.  Zo is het gegaan en ga vanuit dit besef verder. Lief voor jezelf Zie jezelf en waardeer...