Selecteer een pagina
Eyeco Praktijk | Corinne van Ravels | Hypnotherapeute en traumatherapeute

Voor volwassenen en studenten die op zoek
zijn naar Innerlijke fitheid

Dankzij mijn specialisatie

Dankzijn mijn specialisatie in dader- & slachtofferschap / ongelijkwaardigheid & strijd en mijn ervaring van 17 jaar als therapeut/ trainer kan ik jou verder helpen. Ik weet hoe je je wens om een makkelijker en leuker leven te hebben waarmaakt.

Van origine ben ik een Bussumse met een wetenschappelijke opvoeding. Ik snap hoe het is om in je hoofd te zitten, en te doen alsof het allemaal wel lukt, terwijl het van binnen heel anders voelt. Door direct en eerlijk te communiceren, en de verbinding met je lijf weer te herstellen, zorg ik dat jij sneller ontdekt ‘ah, zo houd ik mezelf tegen’.

Ik geloof dat het de bedoeling is dat wij de leiding over ons leven nemen. Dan durven we te kiezen we voor de dingen die ons echt interesseren en dat werkt aanstekelijk voor de mensen om ons heen. Met die krachtige verbinding met onszelf en met anderen dragen we in mijn ogen bij aan de wereld.

Mijn missie

Ik wil een nieuwe standaard neerzetten in de omgang met onszelf en daardoor ook met anderen. Een wereld waarin we onszelf of elkaar niet meer afbekken, kleineren of veroordelen of waarin we eenzaam door het leven gaan. Ik wil dat zoveel mogelijk kinderen en volwassenen ervaren dat dit gedrag voortkomt uit een strijd die ze hebben aangeleerd en waaruit ze geen kans zagen om te ontsnappen. Die kans creëer ik.

Vanuit vrijheid en gelijkwaardigheid en in contact met hun lichaam kunnen ze hun eigen leven wel leiden. De komende jaren geef ik online trainingen, heb ik een 2e boek geschreven en ben ik spreker op events om deze kennis te verspreiden.

Daarnaast begeleid ik volwassenen individueel om hun werkelijke kracht te (h)erkennen en te durven leven.

Leeftips

Maak je leven lichter!

Trainingen

DYI of begeleide trainingen

Upturn 2

Over persoonlijke ontwikkeling

Het gezicht achter Eyeco

Imosam, qui comnis exeri doluptaqui omni consequi ommodi de etus ulpa num que natio. Ut quamusam, quam si audis adissim usaperi orehenem et, ut quatius reriatenissi sed ut oditium vellandam sum sin et ex estiandignat doluptas consed quid quae preiur molum sam cum ea non estrumque cust, site estrum sunt quiae con res et, ea dolesed magnam esequamus aut lamus, ad quis dolorum quos reicatur sitest, ipiento tatiam harum esequatem volest et est lamus, ut poriam, eicipsum everum hillanti torpori tentota nimendit liqui disitatus magnit, quodi quaernam eseration cone necabo.